Top Ad unit 728 × 90

Breaking News

recent

Odesk New Readiness Test 2013 Best Answer

Best Answers For oDesk New Readiness Test

Search Engine Optimization or simply SEO is the process of getting traffic from free, organic, editorial or natural listings on the search engine. Search Engine Optimization is one of the key skills that is in demand in the oDesk job market. 

Below are some of the latest sample questions and answers given at oDesk

This is an effective advance test you should take for you to bid at the oDesk Job market. Below are list of questions and answers Please read be familiar with sample questions. 
Thank you for visit this site. Don't forget to give me a like or comment on Facebook.
 কমেন্ট অথবা ফেসবুক লাইক দিতে ভুলবেন না
LETS START:

1. Question: What happens when a contract ends? 
Answer: e.   All of the above

2. Question: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
 

Answer: e.  All of the above

3. Question: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
 

Answer: c. The weekly limit can be changed by the contractor

4. Question: Can I start my own agency on oDesk?
 

Answer: a.  Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your agency contractors.

05. Question: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
 

Answer: e.  All of the above

06. Question: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
 

Answer: e. All of the above

07. Question: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
 

Answer: e.  All of the above

08.Question: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
 

Answer: e.  All of the above

09. Question: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
 

Answer: b.  How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion)

10. Question: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
 

Answer: d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts

11. Question: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
 

Answer: e.  All of the above
ফেসবুকে একটা লাইক দিতে ভুলবেন না।
                                                     Thank you
Odesk New Readiness Test 2013 Best Answer Reviewed by Md. Abdullah Al-Mamun on April 26, 2013 Rating: 5
All Rights Reserved by RESULTS & SERVICES | ARSBD © 2014 - 2015
Powered by DesignerTab

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.