• RSS
  • Facebook
  • Twitter

All Job News, All Education Boards School, College, University, Madrasah & Other Insinuations Examination News, Results, Admission, Notice, Circulars & Others Informations are Available in Here. Connect With Us to Get Updates of All Results & Services of Bangladesh &Others Countries. Press Ctrl+D to Bookmark This Page.

  • Our Visions

    We will provide you all kinds of examination results and others current news of various educational institutions & jobs. Now you can get any kinds of educational information just click on thiswebsite.

  • About US

    We are always concern for your wants. We made a platform that anyone can found all types of admission info and Examination & Job results, competitive recruitment info and result firstly altogether.

  • Contact Information

    You can contact with me by using via Facebook, Twitter, Google+, Email.

    Mobile: +8801738033263

    E-mail: axnbd@live.com

    Monday, 29 April 2013

    oDesk MS Excel 2007 Test & Answers 2013

    This is an effective advance test you should take for you to bid at the oDesk Job Market.  Below are list of questions and answers. This site is for oDesk Success Guides and Tips, oDesk Sample Tests and Answers and Freelance Jobs Success Info. Here is also available all kinds of results & services of Bangladesh.

    This is an effective advance test you should take for you to bid at the oDesk Job market. Below are list of questions and answers Please read be familiar with sample questions.
    Thank you for visit this site. Don't forget to give me a like or comment on Facebook.
     কমেন্ট অথবা ফেসবুক লাইক দিতে ভুলবেন না
    twitter facebook google plus linkedin rss feed email


    Lets Start:

    Odesk Office Skill Test Answers 2013

    Kindly read and be familiar of the sample questions given at Odesk Office Skill Test for 2013:

    1) Dr. Jones’s office, Doctor at sea, Doctor come quickly
    Ans: c
    2) Which of the following are considered bad manners while greeting a business visitor to your office
    Ans: e) all of the above

    3) which of the following file formats relate to a graphic file or scanned image file?
    Ans: e) a and d

    4) What are the dimensions of an A4 size sheet of paper
    Ans: d) 210 mm x 297 mm

    5) Traditionally, approximately how many pages should a business CV or resume have?
    Ans: a) 1-3, preferably 2

    6) Which of the following are commonly used computer web browser
    Ans: c) Chrome, Explorer, Firefox,

    7) When reply to an e-mail, who do you place in the cc: and who in the bcc:line?
    Ans: c) A person you wish to openly inform goes in the cc: line,
    and the personyou wish to read the e-mail, but without knowledge
    of either the recipient or the person in the cc: line, goes in the bcc: line.

    8) What is very important to remember to do when entering an office business meeting
    at any level, especially when clients are there?
    Ans: e) a and c

    9) There are 20 new PC’s in the account department. Should there be anapostrophe in PC’s?
    Ans: a) No

    10) What does the abbreviation CEO stand for
    Ans: e) Chief Executive Officer

    11) When a client visits the office and arrives early what do office etiquette require you to
    do to handle the situation?
    Ans: d) All of the above.
    12) What does the CTRL+V shortcut accomplish in Word 2000?
    Ans: b) it pastes the text that

    13) You send a package through FEDEX to a client in Korea. The client calls up after a few days and
    says that he has not received it. What is the best way to immediately let the client know the status of a courier?
    Ans: d) Track the packet on the FEDEX website and send the client a copy of thecurrent status of packet.

    14) What is flexi-time
    Ans: b) The flexible use of personal office hours, such as working an hour earlier one day,
    in order to leave an hour earlier another day

    15) What does the glass ceiling refer to in a business context?
    Ans: c) The upper level of senior management or company execution positions
    which is traditionally hard to break through, for example, for women and/or minorities.

    16) What is the best way to handle an angry colleague or client with acomplaint?
    Ans: a) listen to their concerns, and calmly but firmly explain what you are able todo,
    offering other solutions and oppositions without getting angry in turn.

    17) What are the traditional office hours in the Western world, now muchmore flexible, though still adhered to in most office?
    Ans: a) 9 a.m. – 5 p.m.

    18) What common injury can result from too much concentration typingover too little amount of time?
    Ans: d) Repetitive strain injury

    19) What does administration generally handle in an office environment?
    Ans: c) The efficient day-to-day running of the office, with regards to companyfiles, communication, management of jobs such as overseeing hiring andfiring and human resources, etc.

    20) What is the benefit of e-mailing documents rather than always providinghard copies to individuals?
    Ans: d) b and c

    21) What is the difference between Microsoft Access and Microsoft Excel?
    Ans: b) Access is mainly for database and Excel is for spreadsheets

    22) What is the person in charge of administering an office commonly called?
    Ans: d) CEO

    23) Which of the following activities could possibly infect your computer with virus?
    Ans: a) Installing pirate software from a CD

    oDesk Microsoft Execl 2000/2003 test answers
    This test is for Data entry type job on oDesk.

    01. What Function does the ‘Compare Side by Side With’ command on the window menu perform?
    Ans: It allows you to scroll through two or more workbooks simultaneously

    02. Which of the following functions would return a value of 8?
    Ans: round(8.4999,0)

    03. What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given bellow?
    B1:27
    B2:22
    B3:28
    B4:21
    Ans: 0

    04. How can you select all the blank cells in your worksheet?
    Ans: Choose blank in the Edit->Go to->special Menu option
    The question is based upon the figure shown

    05. The figure shows a view of the standard Toolbar. What function is performed by the button Marked by the letter Y?
    Ans:  Its adds up the values in the selected cells

    06. You have entered test in a cell which is too big for the cell. You want the text to appear in multiple lines inside the same cell. What will you do?
    Ans:  Use the wrap txt option in the Format->Cells>Alignment Menu

    07. Which of the following errors appears when an invalid argument is passed while converting a number from one number system to another system?
    Ans:  #N/A

    08. Suppose the value in cell A1 is John and B1 is Smith then which of the following function you will use to get John_Smith in Cell C1?
    Ans:  = A1&”_”&B1

    09. Which of the following date and time function will you use to return the serial number of the last day of the month before or after specified number of months?
    Ans: EOMONTH

    10. Which of the following shortcuts can be used to insert a new line in the same cell?
    Ans: Alt+Enter

    11. Which of the following function you will use to find the highest number in a series of numbers?
    Ans: MAX(B1:B3)
    12. State Whether True or false.
    Ans: True
    13. This question is based upon the figure bellow
    What does the purple triangle at the bottom right corner of the cell signify?
    Ans: Smart Tag

    14. You have created a worksheet which consists a confidential data. You want that these values, although present in the worksheet, should remain hidden and as a result the cells containing this data should appear blank in the worksheet. Which method will help you do this?
    Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

    15. This question is based upon the figure shown bellow
    The figure shows an Excel worksheet. What does the read triangle in C2 signify?
    Ans: There is a comment associated with the cell

    16. You select the row headings 10, 11 and 12 and then choose the menu option Insert->Rows. What will happen?
    Ans: 3 new rows will be inserted after row 9

    17. The figure shows the calculation tab under the Tools->options menu. The option under Calculation has been checked as Automatic. What does this mean?
    Ans:

    18. Which of the following statements regarding the QUARTILE function is not true?
    Ans: The function MEDIAN(array) and QUARTILEarray,2) will return different values when applied to the same array.

    19. You have entered 4/6 as data in a cell without applying any formats to it. By default, Excel will treat this data entry as a:
    Ans: Date

    20. This question is based upon the figure shown below
    What will be the value in the cell C2 as shown in the figure when we use formula = A2+B2?
    Ans: 120

    21. What is the quickest way to select all the columns on a worksheet?
    Ans: Click on the gray rectangle on the upper left corner of the worksheet where the column headings and row headings meet

    22. What does the NOW() function returns?
    Ans: Returns the serial number of the current date and time

    23. A smart tag will be removed from a cell when……………….
    Ans: The data in the cell is changed or deleted

    24. You would like to restrict the values that can be entered into a cell so that only whole numbers between 1 and 100 can be entered. Which option in the menu allows you to accomplish this?
    Ans: The setting tab under the menu Data->Validation

    25. What should you add before a fraction to avoid it as a date, e.g.1/3, in Excel?
    Ans:

    26. You start Microsoft Excel and you do not want it to automatically run a macro upon starting. What will you do?
    Ans: Hold down the CTRL key during startup

    27. How does the AutoComplete feature in Excel help you save time?
    Ans: It automatically completes abbreviated words

    28. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Z?
    Ans: It copies the formatting properties from one cell to another

    29.The figure shows the AutoFit Selection menu option. What function does it perform?
    Ans: : It automatically resizes the column height and width to the minimum necessary to fit the contents of the selected cell

    30. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter A
    Ans: It is used to add a hyperlink

    31. Which of the following options would be used if you need to insert a 77889867810070809 number in a cell?
    Ans: Apply the Text Format to empty cells, and then type the numbers

    32. What is the quickest way to select all the columns on a worksheet?
    Ans: Click on the gray rectangle on the upper left corner of the worksheet where the column headings and row headings meet

    33. Suppose the value in cell A1 is John and B1 is Smith then which of the following function you will use to get the John_Smith in C1 cell?
    Ans: A_B

    34. How can you select all the blank cells in your worksheet?
    Ans: This must be done manually as it is not automated through any built-in feature
    35. The figure shows an Excel worksheet. If you want to F the row showing the months (row 1) and the column showing the products (column A), what should you do?
    Ans: Select the cell A1 and click on Freeze Panes under the menu Window->Freeze Panes

    36. Which of the following functions would return a value of 8?
    Ans: b and c

    37. You select the row headings 10, 11 and 12 and then choose the menu option Insert->Rows. What will happen?
    Ans: 3 new rows will be inserted after row 9

    38. The figure shows a view of the Drawing Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter X ?
    Ans: It inserts a Diagram or Organization Chart in the worksheet

    39.When using Document Workspaces, you cannot work directly on the Document Workspace copy, but you can work on your own copy which you can update periodically with changes that have been saved to the copy on the Document Workspace site.
    Ans: TRUE

    40. You have created a worksheet which consists of confidential data. You want that these values, although present in the worksheet, should remain hidden and as a result the cells containing this data should appear blank in the worksheet. Which method will help you do this?
    Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

    41. Which of the following Date and Time function you will use to return the serial number of the last day of the month before or after a specified number of months?
    Ans: DATEVALUE

    42. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Y?
    Ans: It adds up the values in the selected cells

    43.Which of the following errors appears when an invalid argument is passed while converting a number from one number system to another system?
    Ans: #N/A

    44. Which of the following function you will use to find the highest number in a series of numbers?
    Ans: MAX(B1:B3)

    45. You have entered 4/6 as data in a cell without applying any formats to it. By default, Excel will treat this data entry as a:
    Ans: Date]

    46. What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given below?
    Ans: #N/A

    47. AutoFilter drop-downs are automatically added in the header row of a list when the list is created.
    Ans: TRUE

    48. What does the NOW() function returns?
    Ans: Returns the serial number of the current date and time

    49. Which toolbar is shown in the figure?
    Ans: Forms toolbar

    50. When you clear the contents from a cell, the formatting of the cell is also lost.
    Ans: FALSE

    51. You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Selection. What will happen?
    Ans: b

    52. figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter ‘Z’?
    Ans: It copies the formatting properties from one cell to another

    53. The multiplication arithmetic operator is represented by which of the following symbols
    Ans: *

    54. You can select the current row by pressing
    Ans: Shift + Spacebar

    55. Donelp you do this?
    Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

    56. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Y
    Ans: It adds up the values in the selected cells

    57. You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Print What->Selection. What will happen?
    Ans: The selected area will be printed

    58. By default, how is text horizontally aligned inside a cell in Excel?
    Ans: Left aligned

    59. When using the AutoFill handle to quickly fill a range of cells with the same or consecutive data, the cells need not be adjacent as long as they are within the same sheet.
    Ans: False
    60. When the AutoSum button is clicked, Excel first looks for a range of numbers above the active cell.
    Ans: True

    61. A relative cell reference changes when a formula is copied or moved to other locations.
    Ans: True
    62. If cell entries are changed, the formula will automatically recalculate the values and insert the result in the cell containing the formula.
    Ans: True

    62. The Merge button on the Formatting toolbar will merge selected cells and right align data within the cells.
    Ans: False

    63. To move the insertion point down to the next cell, press:
    Ans: Enter

    64. The cell range A3 through G3 should be keyed in as:
    Ans: A3:G3

    65. A document created in Excel is referred to as a
    Ans: workbook

    67. Use this handle to automatically insert the next month in the series, January:
    Ans: Fill

    68. Which of these operators are in the correct order of operations?
    Ans: ^,*,-

    69. If the text you entered into a cell does not fit, Excel will display ##### to indicate that the text is too long
    Ans: True

    70. By default, data in a cell is centered
    Ans: False

    71. When a new row is added into an Excel worksheet, by default, this row will be inserted just below the active cell.
    Ans: True

    72. To insert a row, click Insert and then Rows
    Ans: True
    73. The Split option causes the worksheet to be split into two window panes.
    Ans: False

    74. A column is inserted immediately to the left of the column containing the active cell unless you choose otherwise
    Ans: True

    75. To delete a specific cell as well as the text within it, make the cell active and then
    Ans: click Edit and then Delete

    76. Which of the following is an absolute cell reference
    Ans: $B3

    77. To select nonadjacent cells, columns, or rows, you must
    Ans: hold down the Ctrl key while clicking column, row header, or specific cells

    78. When copying selected cells to a new location, you must position the mouse pointer on any border around the selected cells until it turns into a(n)
    Ans: arrow pointer

    79. When data is linked, a change made in a linked cell is automatically made to other cells in the link.
    Ans: True

    80. Selected cells and cell contents can be moved or copied within a worksheet but not between worksheets.
    Ans: False

    81. Time in a cell in Excel is stored as a decimal fraction representing a portion of the day
    Ans:True

    82. The PMT function is used to calculate a loan payment based on a variable interest rate, payment, and the time period.
    Ans: False

    83. The gridlines that appear on your worksheet will print as displayed.
    Ans: False

    84. The FV function is used to calculate the future value of an investment based on a periodic constant payment and interest rate
    Ans: True

    85. To apply page numbering to a worksheet page, which option in the Page Setup dialog box should you choose
    Ans: Header/Footer

    86. If a function is included in an argument within a function, it is called a
    Ans: Nested Function

    87. If you want row and column headings to print, which tab do you click from the Page Setup dialog box?
    Ans: Header/Footer

    88. A new workbook initially contains this many sheets
    Ans: Three

    89. An Excel workbook saved in HTML format allows Internet or intranet users to have access to workbook data even if they do not have Excel installed
    Ans: True

    90. Once the chart is created, data can only be changed in a chart located in the same worksheet as the changed cells
    Ans: False

    91. Certain chart elements automatically inserted in a chart created by Chart Wizard include a chart legend, labels for the x-axis and y-axis, and a chart title
    Ans: False

    92. You can double-click a chart element to display the appropriate formatting dialog box.
    Ans: True

    93. You can change the size of an image by using the white sizing handles.
    Ans: True

    94. To make the image taller or shorter, use the middle sizing handle at the left or right side of the image.
    Ans: False

    95. Which of the following is not a tab on the Chart Options dialog box?
    Ans: Patterns

    96. This chart is the default chart
    Ans: Column Chart

    97.Which of the following displays the contents of the active cell?
    Ans: Formula bar

    98. A worksheet is an individual page or tab in the workbook.
    Ans: True

    99. You can copy cell formats from one cell to another by using the
    Ans: Format Painter

    How can you come here:

    4 comments:

    1. I arrived here to be amuse, but I got just that, the only gripe is, I could convey more. Make sure you continue posting. That i ask of you. Your one and amongst the best of passionate fans. P.S. don't stop now ok, I managed to get you stroke up for more..

      ReplyDelete
    2. Thank you for your comment.
      I will continue my post

      bye...

      ReplyDelete
    3. Thanks for sharing. I have also shared some latest odesk test answers.

      ReplyDelete
    4. Thanks for sharing, here is some latest odesk test answers 2013

      ReplyDelete

    Note: only a member of this blog may post a comment.